ALSA Malaysia Training Workshop (AMTW) Participants Registration

Personal Details

 

Session To Participate


  • Time
    Event
    9.00AM – 9.30AM
    (30 Minutes)
    Opening Ceremony
    •  -Speech by VIP
    • - Speech by Program Director
    9.30AM – 10.30AM
    (1 hour)
    *2 Simultaneous Sessions
    Panel Session 1, Topic A
    The COVID-19 Pandemic – Law Students Adapting to the New Normal 

    Panel Session 1, Topic B
    Capture The Positivity: Law Graduates Adapting to Effects of COVID-19
    10.30AM – 10.40AM
    (10 Minutes)
    Short Break
    10.40AM – 11.25AM
    (45 minutes)
    *2 Simultaneous Sessions
    Parallel Session 1, Supplementary Topic 1
    Judicial Approach Towards Overcoming A Global Pandemic

    Parallel Session 1, Supplementary Topic 2
    Preparing for Pupillage: Expectations and Reality
    11.25AM – 11.35AM
    (10 Minutes)
    Short Break
    11.35AM – 12.20PM
    (45 minutes)
    *2 Simultaneous Sessions
    Parallel Session 2, Supplementary Topic 1
    A Guide for Legal Internship Preparation: A Glimpse into It and Its Expectation 

    Parallel Session 2, Supplementary Topic 2
    Beyond the Pandemic: Harnessing Future Law Graduates on a Better Upskilling
    12.20 PM- 12.30 PM
    (10 Minutes)
    Short Briefing 
    12.30 PM- 1.30 PM
    (1 hour)
    Lunch Break
    1.30PM – 2.30PM
    (1 hour)
    *2 Simultaneous Sessions
    Panel Session 2, Topic A
    Traditional View vs Futurist Legal World

    Panel Session 2, Topic B
    COVID-19 and Beyond: A New Future of Litigation Entering The Scene
    2.30PM – 2.40PM
    (10 Minutes)
    Short Break
    2.40PM – 3.25PM
    (45 minutes)
    *2 Simultaneous Sessions
    Parallel Session 3, Supplementary Topic 1
    Law Firm Transformation In Surviving COVID-19 

    Parallel Session 3, Supplementary Topic 2
    Mental Health in the Legal Industry
    3.25PM  – 3:35PM
    (10 Minutes)
    Short Break
    3:35PM – 4.20PM
    (45 minutes)
    *2 Simultaneous Sessions
    Parallel Session 4, Supplementary Topic 1
    Job Specialization: Specialist vs Generalist

    Parallel Session 4, Supplementary Topic 2
    Digital Transformation: Legal Education in the Time of COVID-19 
    4.20PM – 4.30PM
    (10 Minutes)
    Short Break
    4.30PM – 5:00PM
    (30 Minutes)

    Closing Ceremony
    • Best Participant Award
    • Lucky Draw
    • Closing Remarks by VP of TED
 

Contact

 

Disclaimer

  • Registration for the selected session will be accepted according to the session’s vacancy. We will reassign the participant’s selected session to a different session if deemed necessary (first come, first served).
 

Verification